Obavijest o prestanku treninga, natjecanja, susreta i aktivnosti

No comments

Hrvatski stolnoteniski savez donio je Odluku da se do daljnjega prekidaju sva natjecanja i treninzi. Sukladno toj Odluci i preporuci Civilnog stožera Republike Hrvatske i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, a zbog sprječavanja rapidnog širenja virusa COVID 19,  STKI URIHO donio je Odluku o prestanku svih treninga, natjecanja, susreta i aktivnosti vezanih uz provođenje projekta Tjelesna aktivnost osoba s invaliditetom – URIHO.

STKI URIHO će pratiti razvoj situacije, te će sukladno istoj donositi potrebne mjere koje su najbolje za sve članove Kluba i sudionike u projektu Tjelesna aktnovnost osoba s invaliditetom – URIHO koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Prvenstveno je u interesu sačuvati zdravlje svih naših članova.

Kako se ne zna koliko će još trajati nemogućnost treniranja u dvoranama, odlučili smo započesti sa video treninzima. Molimo sve članove Kluba, a posebno sudionike projekta Tjelesna aktivnost osoba s invaliditetom – URIHO da se ukljuće te da u svojim domovima pristupe treninzima koje će voditi naši treneri. Treniranjem od kuće bit će svima omogućeno razgibavanje i pokušali bi ostati u kontaktu sa lopticom kako se ne bi skroz izgubio kontinuitet treninga.

markoObavijest o prestanku treninga, natjecanja, susreta i aktivnosti