STKI URIHO PONOVO MOMČADSKI PRVAK DRŽAVE U STOLNOM TENISU

No comments

STKI URIHO u periodu od 10. – 12. srpnja 2020. je sudjelovao na 26. parastolnoteniskom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu. Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za sobe s invaliditetom više nego uspješno je održano bez obzira na ovo krizno pandemijsko vrijeme zbog koronavirusa.

Sudjelovalo je 15 klubova i ukupno 83 natjecateljica i natjecatelja.

Parastolnotenisko prvenstvo organizirano je uz  poštivanje svih mjera Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, rizik da se netko zarazi bio je minimalan.  Na ulazu u samu Spaladium arenu mjerila se tjelesna temperatura, obavezno dezinficiralo ruke te su se nosile zaštitne maske, uz držanje fizičke distance.

Samo igrači za vrijeme odigravanja meča nisu imali maske, dok su suci i svi ostali sudionici cijelo vrijeme nosili maske i pridržavali se svih epidemioloških mjera. Zbog čega sa zadovoljstvom možemo i sad na kraju konstatirati da se nitko od sudionika prvenstva nije zarazio.

STKI URIHO je osvojio prvo mjesto sa osvojenih 101 bodom, drugo mjesto je osvojila samoborska Synergija sa 65 bodova, dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Karlovca sa 28. bodova.

STKI URIHO je i ovaj put nadmoćno pobijedio sve ostale učesnike i dokazao ponovo da je najuspješniji klub u Hrvatskoj.

Prenosimo u slikama dijelić atmosfere sa održanog prvenstva Hrvatske.

markoSTKI URIHO PONOVO MOMČADSKI PRVAK DRŽAVE U STOLNOM TENISU